1.e klases pārgājiens ar vecākiem

Drukāt
Izveidots Otrdiena, 27 Oktobris 2015 18:52

 Klases pārgājienagalvenā daļa sākās ar atpūtas kompleksa “Avoti” apmeklējumu, kur skolēniem un viņu vecākiem bija iespēja iepazīties ar BMX velotrasi,kurā izauguši Latvijas BMX olimpieši – Māris Štrombergs, Ivo Lakučs un Artūrs Matisons.

 Pārgājienam turpinoties gida pavadībā, skolēniem un viņu vecākiem bija iespēja apskatīt BMX muzeju, kurā ir apskatāmi izcilākie Latvijas BMX sasniegumi, sacensību trofejas un Māra Štromberga Olimpiskais BMX divritenis, ar kuru skolēniem bija iespēja arī izbraukt, parādot savas riteņbraukšanas prasmes.

 

 Pārgājienam virzoties tālāk, fiziskās aktivitātes turpinājās. Skolēniem un viņa vecākiem bija iespēja iepazīties ar daudzveidīgiem meža kokiem un krūmiem dabas takas labirintā “Koka skola”, kur 2 km garajā takā tiem bija jāpārvar dažādi šķēršļi un jāatrod seši koku noslēpumi.

 Pēc aktīvi un izzinoši pavadītā laika, bija pienācis arī ilgi gaidītais atpūtas laiks, kas norisinājās piknika vietā ar ugunskuru, tur pat atpūtas kompleksā “Avoti”.

 Kad pusdienas bija ieturētas un spēks bija uzkrāts, pārgājiens bija noslēdzies, līdz ar ko, skolēni un viņu vecāki varēja ar smaidu uz lūpām, doties savās ikdienas gaitās.

Sagatavoja klases audzinātāja Diāna Pozdņihova

Autortiesības © 2024 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator