Ēdnīca

Drukāt
Izveidots Pirmdiena, 17 Oktobris 2011 11:10

Ēdināšanas pakalpojumus nodrošina SIA "KANTĪNE B"

Turpmākajai ēdināšanai talonus varēs iegādāties kafejnīcā, tās darba laikā (sekojiet info uz vietas).

Par ēdināšanu iespējams norēķināties ar internetbankas palīdzību – skaitīt naudu uz sekojošu konta Nr.

Konta Nr. LV59HABA0001409049292

Reģistrācijas Nr. LV 44102004917

Pakalpojuma sniedzēja kontā naudai ir jābūt ieskaitītai trīs dienas iepriekš pirms pakalpojumu saņemšanas.

(Piektdien līdz plkst. 12:00 jāieskaita nauda par pusdienām pirmdienā)

Maksājuma uzdevumā jānorāda – skolas nosaukums, bērna vārds, uzvārds, klase un periods, par kuru samaksāts.

Lūdzam informāciju aizpildīt korekti, pretējā gadījumā ieskaitīto naudu atskaitīsim maksātāja kontā!

Pusdienu atteikumu slimības vai kādu citu iemeslu dēļ pieņemam tekošajā dienā līdz plkst. 9:00.

Klašu kolektīvu atteikums ir jāatsaka 3 dienas iepriekš.

Bērni, kuriem ir vajadzīga īpaša diēta, lūdzam, iesniegt ārstu izziņu pie skolas medmāsas.

Kontaktinformācija:

Sīkākā informācija un atteikumi pieejami pa tālruni 20262149 – Valmieras Pārgaujas sākumskolas ēdināšanas bloks

Bērni, kuriem ir vajadzīga īpaša diēta, lūdzam, iesniegt ārstu izziņu pie skolas ārsta.

 

Lūdzam pedagogus veikt pusdienu atteikumus plānotajos skolu pasākumos un informēt par izmaiņām stundu grafikos.

 

 ______________________________________________________________________________________

Kafejnīcas darba laiki:

P. 8:00-15:00

O. 8:00-15:00

T. 8:00-15:00

C. 8:00-15:00

P. 8:00-15:00


Pusdienu starpbrīži:

10.50-11.10

11.50-12.10

12.50-13.10

Brīvpusdienas no 1.-6. klasei

Launags 1., 2. klasei plkst. 14:00 - 0,70 eiro


 

Ēdienkarte no 11. novembra līdz 15. novembrim

11. novembris - pirmdiena

 

Porcijas svars, g

Olbaltum- vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā vērtība (kcal)

Vārīti rīsi

250

5,65

6,88

57,73

315,48

Maltās gaļas mērce ar dārzeņiem (1., 7.)

120

8,67

20,17

6,13

240,746

Svaigo kāpostu-svaigu gurķu- salāti ar zaļumiem

75

1,18

2,69

4,04

45,08

Biezais ogu ķīselis

100

3,12

3,17

25,56

143,25

Skolas piens “Rasēns” (7.)

200

6,00

3,00

9,60

89,40

Rudzu maize (1.)

40

2,14

0,42

14,32

69,62

Kopā:

 

26,76

36,34

117,38

903,58

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

12. novembris - otrdiena

 

Porcijas

svars, g

Olbaltum-

vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā

vērtība (kcal)

Mājas soļanka ar skābu krējumu un zaļumiem (7.)

300

16,59

27,36

45,21

493,44

Auzu pārslu biezputra ar sulas ķīseli (1., 7.)

100/100

3,82

3,67

46,44

234,07

Saldskābmaize (1.)

40

3,00

0,48

23,24

109,28

Skolas auglis - ābols

100

0,40

0,80

9,80

48,00

Kopā:

 

23,81

32,31

124,69

884,79

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

13. novembris - trešdiena

 

Porcijas

svars, g

Olbaltum-

vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā

vērtība (kcal)

Vārīti kartupeļi

250

4,98

0,25

36,85

169,55

Mājas kotlete (1., 3., 7.)

60

5,21

15,40

3,36

172,89

Krējuma mērce (1., 7.)

50

0,54

6,75

2,04

71,07

Rīvētu burkānu salāti

75

0,80

0,09

5,865

27,45

Kakao krēms ar ogu ķīseli (7.)

50/100

0,89

3,07

42,34

200,56

Rudzu maize (1.)

40

2,14

0,42

14,32

69,62

Skolas piens “Rasēns” (7.)

200

6,00

3,00

9,60

89,40

Kopā:

 

20,54

28,98

114,38

800,54

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

14. novembris - ceturtdiena

 

Porcijas svars, g

Olbaltum- vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā vērtība (kcal)

Šķelto zirņu zupa ar cūkgaļu, skābu krējumu un zaļumiem (1., 7.)

300

18,45

24,52

42,55

464,65

Grauzdētu riekstu krēms ar dzērveņu ķīseli

50/100

4,14

4,06

44,14

229,66

Saldskābmaize ar sviestu un desu (1., 7.)

45

2,56

4,99

15,79

118,31

Skolas auglis - ābols

100

0,40

0,80

9,80

48,00

Kopā:

 

25,55

34,37

112,28

860,61

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

15. novembris - piektdiena

 

Porcijas svars, g

Olbaltum- vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā vērtība (kcal)

Vārīti makaroni (1.)

250

12,00

1,20

71,00

342,80

Vistas gaļa krējuma mērcē (1., 7.)

50/75

9,59

18,30

9,31

240,30

Ķīnas kāpostu salāti ar sarkano redīsu un zaļo mērci

75

2,22

3,81

2,85

54,57

Ogu uzpūtenis ar pienu (1., 7.)

100/100

3,71

2,07

27,08

141,79

Skolas auglis - ābols

100

0,40

0,80

9,80

48,00

Skolas piens “Rasēns” (7.)

200

6,00

3,00

9,60

89,40

Rudzu maize (1.)

40

2,14

0,42

14,32

69,62

Kopā:

 

36,06

29,60

143,96

986,48

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

 

"Vielas vai produkti, kas izraisa alerģiju vai nepanesību"Valmieras Pārgaujas sākumskolas ēdināšanas bloks

1. Labības pārtikas produkti, kas satur kviešu lipekli (t.i., kvieši, rudzi, mieži, auzas, speltas kvieši, triticum turgidum polonicum vai to hibridizēti celmi) un to produkti

2. Vēžveidīgie un to produkti

4. Zivis un to produkti

5. Zemesrieksti un to produkti

6. Sojas pupas un to produkti

7. Piens un tā produkti (ieskaitot laktozi)

8. Rieksti: mandeles (Amygdalud communis L.), lazdu rieksti (Corylus avellana), valrieksti (Juglans regia), Indijas rieksti (Anacardium occidentale), pekanrieksti (Carya illinoiesis (Wangenh.) K.Koch), Brazīlijas rieksti (Bertholletia exelca), pistāciju rieksti (Pistacia vera), makadāmijas rieksti un Queensland rieksti (Macadamia ternifolia) un to produkti

9. Selerijas un to produkti

10. Sinepes un to produkti

11. Sezama sēklas un to produkti

12. Sēra dioksīds un sulfīti, ja to koncentrācija pārsniedz 10 mg/kg vai 10 mg/l.

13. Lupīna un tās produkti

14. Gliemji un to produkti



Autortiesības © 2019 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator