Ēdnīca

Drukāt
Izveidots Pirmdiena, 17 Oktobris 2011 11:10

Ēdināšanas pakalpojumus nodrošina SIA "KANTĪNE B"

 

Sakarā ar Covid-19 aicinām izmantot bezskaidras naudas norēķinu.

Par ēdināšanu iespējams norēķināties ar Internetbankas palīdzību, pārskaitot naudu uz sekojošu konta Nr.  SIA „Kantīne B”

Konta Nr. LV59HABA0001409049292

Reģistrācijas N r. LV 44102004917

Pakalpojuma sniedzēja kontā naudai ir jābūt trīs dienas iepriekš pirms pakalpojuma saņemšanas.(Piektdien līdz plkst. 12:00 jāieskaita nauda par pusdienām pirmdienā).

Maksājuma uzdevumā jānorāda – skolas nosaukums, bērna vārds, uzvārds, klase un periods, par kuru samaksāts.

Lūdzam informāciju aizpildīt korekti, pretējā gadījumā ieskaitīto naudu atskaitīsim maksātāja kontā!

KAFEJNĪCĀ KOMPLEKSO PUSDIENU TALONI NETIKS TIRGOTI.

 

Kafejnīcas darba laiks: 8:00 - 9:30 un 12:30 – 15:00

 

Pusdienu laiki

 

Sakarā ar distancēšanos skolotāju pusdienas no plkst. 12:30.

Aicinām skolotājus ievērot šos  laikus un palīdzēt nodrošināt kārtību.


Ēdamzālē var uzturēties 20 minūtes. Lūdzam iekļauties šajā laikā.

Zālē vienlaicīgi tiek klāts katrs 2. galds. Pavāru komanda strādā pie galda klāšanas un dezinfekcijas nākamajai  skolēnu plūsmai.

 

Pusdienu atteikumu slimības vai kādu citu iemeslu dēļ pieņemam tekošajā dienā līdz plkst. 9:00.

Sīkāka informācija un atteikumi pieejami pa tālruni 20262149 –Valmieras Pārgaujas sākumskolas ēdināšanas bloks.

 

Klašu kolektīvu atteikums ir jāpaziņo 3 dienas iepriekš.

 

Bērni, kuriem ir vajadzīga īpaša diēta, lūdzam, iesniegt ārstu izziņu pie skolas ārsta.

 

Lūdzam pedagogus veikt pusdienu atteikumus plānotajos skolu pasākumos un informēt par izmaiņām stundu grafikos.

Lūdzam pievērst pastiprinātu uzmanību roku mazgāšanai un dezinfekcijai!

SIA “Kantīne B”

 ______________________________________________________________________________________


Launags 1., 2. klasei plkst. 14:00 - 0,70 eiro

Brīvpusdienas no 1.-6. klasei


ĒDIENKARTE NO 23. MAIJA LĪDZ 27. MAIJAM

23. maijs - pirmdiena

 

Porcijas

svars, g

Olbaltum

vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā

vērtība (kcal)

Vārīti griķi

200

12.00

3.14

59.14

312.82

Sautēta cūkgaļa krējuma mērcē (1. 7.)

50/75

12.36

16.14

11.45

240.50

Jauno kāpostu-burkānu salāti ar eļļu

75

0.96

3.24

4.95

52.80

Sulas dzēriens

200

0.63

0.11

10.31

44.75

Kopā:

 

25.95

32.63

95.85

780.87

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

24. maijs - otrdiena

Biešu zupa ar cūkgaļu, skābu krējumu un zaļumiem (7.)

300

19.61

26.17

29.74

432.92

Biezpiena krēms ar sulas ķīseli (7.)

60/100

7.60

3.54

36.96

210.10

Saldskābmaize (1.)

40

2.14

0.42

14.32

69.62

Kopā:

 

29.35

30.13

81.02

712.64

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

25. maijs - trešdiena

Vārīti rīsi

200

6.66

0.96

68.00

307.28

Vistas gaļa krējuma-burkānu mērce (1., 7.)

50/75

11.59

21.30

9.31

275.30

Biešu - zaļo zirnīšu salāti ar skābu krējumu (7.)

75

1.82

4.13

6.71

71.21

Sulas dzēriens

200

0.63

0.11

10.31

44.75

Kopā:

 

20.70

35.50

94.33

779.54

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

26. maijs - ceturtdiena

Mājas soļanka ar skābu krējumu un zaļumiem (7.)

300

16.60

27.36

45.22

493.49

Mannā biezputra ar ievārījumu (1., 7.)

150/30

12.86

17.88

67.39

481.89

Saldskābmaize (1.)

40

2.14

0.42

14.35

69.74

Kopā:

 

31.60

45.66

126.96

1045.12

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

27. maijs - piektdiena

Vārīti kartupeļi

200

3.98

0.20

29.48

135.64

Maltās gaļas mērce (1., 7.)

120

8.50

16.90

8.68

220.75

Burkānu - svaigu gurķu salāti

75

2.49

5.06

6.08

79.76

Sulas dzēriens

200

0.63

0.11

10.31

44.75

Kopā:

 

25.60

37.26

84.54

775.90

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

 
 

Eiropas Parlamenta un Padomes regulas nr.1169/2011 2.pielikumā ir norādītas

"Vielas vai produkti, kas izraisa alerģiju vai nepanesību"

1. Labības pārtikas produkti, kas satur kviešu lipekli (t.i., kvieši, rudzi, mieži, auzas, speltas kvieši, triticum turgidum polonicum vai to hibridizēti celmi) un to produkti

2. Vēžveidīgie un to produkti

3. Olas un to produkti

4. Zivis un to produkti

5. Zemesrieksti un to produkti

6. Sojas pupas un to produkti

7. Piens un tā produkti (ieskaitot laktozi)

8. Rieksti: mandeles (Amygdalud communis L.), lazdu rieksti (Corylus avellana), valrieksti (Juglans regia), Indijas rieksti (Anacardium occidentale), pekanrieksti (Carya illinoiesis (Wangenh.) K.Koch), Brazīlijas rieksti (Bertholletia exelca), pistāciju rieksti (Pistacia vera), makadāmijas rieksti un Queensland rieksti (Macadamia ternifolia) un to produkti

9. Selerijas un to produkti

10. Sinepes un to produkti

11. Sezama sēklas un to produkti

12. Sēra dioksīds un sulfīti, ja to koncentrācija pārsniedz 10 mg/kg vai 10 mg/l.

13. Lupīna un tās produkti

14. Gliemji un to produkti

Autortiesības © 2022 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator