Ēdnīca
Ēdināšanas pakalpojumus nodrošina SIA "KANTĪNE B"
Par ēdināšanu iespējams norēķināties ar Internetbankas palīdzību, pārskaitot naudu uz sekojošu konta Nr.
SIA „Kantīne B”
Konta Nr. LV59HABA0001409049292
Reģistrācijas N r. LV 44102004917
Launaga cena – 1.00 Eur
Pakalpojuma sniedzēja kontā naudai ir jābūt trīs dienas iepriekš pirms pakalpojuma saņemšanas.
(Piektdien līdz plkst. 12:00 jāieskaita nauda par pusdienām pirmdienā).
Maksājuma uzdevumā jānorāda – skolas nosaukums, bērna vārds, uzvārds, klase un periods, par kuru samaksāts.
Lūdzam informāciju aizpildīt korekti, pretējā gadījumā ieskaitīto naudu atskaitīsim maksātāja kontā!
KAFEJNĪCĀ KOMPLEKSO PUSDIENU TALONI NETIKS TIRGOTI.
Kafejnīcas darba laiks: 8:00 - 9:30 un 12:30 – 15:00
Pusdienu atteikumu slimības vai kādu citu iemeslu dēļ pieņemam tekošajā dienā līdz plkst. 9:00.
Pusdienu atteikšana - Šeit
Pusdienu laiki
pl.10:30 1.a, 1.b, 1.c, 1.d, 1.e, 2.e
pl.11:00 2.a, 2.b, 2.c, 2.d, 3.b
pl.11:30 3.c, 3.d, 3.a, 4.a, 4.b, 4.c
pl.12:00 4.d, 4.e, 5.a, 5.b, 5.d
pl.12:30 5.c, 5.e, 6.a, 6.b, 6.c, 6.d
Sakarā ar distancēšanos skolotāju pusdienas no plkst. 12:30.
Aicinām skolotājus ievērot šos laikus un palīdzēt nodrošināt kārtību.
Ēdamzālē var uzturēties 20 minūtes. Lūdzam iekļauties šajā laikā.
Sīkāka informācija pieejam pa tālruni 20262149 – Valmieras Pārgaujas sākumskolas ēdināšanas bloks.
Klašu kolektīvu atteikums ir jāpaziņo 3 dienas iepriekš.
Bērni, kuriem ir vajadzīga īpaša diēta, lūdzam, iesniegt ārstu izziņu pie skolas ārsta.
Lūdzam pedagogus veikt pusdienu atteikumus plānotajos skolu pasākumos un informēt par izmaiņām stundu grafikos.
Lūdzam pievērst pastiprinātu uzmanību roku mazgāšanai un dezinfekcijai!
SIA “Kantīne B”
______________________________________________________________________________________
27. marts - pirmdiena |
|||||
|
Porcijas svars, g |
Olbaltumv ielas, g |
Tauki, g |
Ogļhidrāti, g |
Enerģētiskā vērtība (kacl) |
Vārīti griķi |
200 |
12.00 |
3.14 |
59.14 |
312.82 |
Maltās gaļas mērce (1., 7.) |
100 |
8.50 |
16.90 |
8.68 |
220.75 |
Ķīnas kāpostu salāti ar svaigu gurķi |
75 |
2.22 |
4.57 |
2.85 |
61.43 |
Ogu krēms (7.) |
30 |
2.34 |
2.38 |
19.17 |
107.44 |
Piens (7.) |
75 |
2.25 |
1.13 |
3.60 |
33.53 |
Kopā: |
27.31 |
28.11 |
93.44 |
735.96 |
|
Pēc normām: |
20-37 |
27-38 |
90-147 |
800-980 |
|
28. marts - otrdiena |
|||||
Gulašszupa ar kartupeļiem, skābu krējumu un zaļumiem (1., 7.) |
300 |
23.19 |
19.38 |
46.32 |
452.46 |
Rīsu krēms ar sulas ķīseli (7.) |
50/100 |
0.67 |
2.53 |
25.84 |
128.81 |
Rudzu maize (7.) |
40 |
3.00 |
0.48 |
23.24 |
109.28 |
Kopā: |
26.86 |
22.39 |
95.40 |
690.55 |
|
Pēc normām: |
12-28 |
16-29 |
55-113 |
490 - 750 |
|
29. marts- trešdiena |
|||||
Vārīti makaroni (1.) |
200 |
9.60 |
0.96 |
56.80 |
274.24 |
Vistas gaļa krējuma-karija mērcē (1., 7.) |
50/75 |
9.59 |
18.30 |
9.31 |
240.30 |
Kāpostu-tomātu salāti ar eļļu |
75 |
2.22 |
7.22 |
2.85 |
85.22 |
Biezpiena krēms ar ķiršu ķīseli (7.) |
50/100 |
7.13 |
3.73 |
47.63 |
252.60 |
Kopā: |
28.54 |
30.21 |
131.59 |
912.36 |
|
Pēc normām: |
20-37 |
27-38 |
90-147 |
800-980 |
|
30. marts -ceturtdiena |
|||||
Biešu zupa ar cūkgaļu, skābu krējumu un zaļumiem (7.) |
300 |
15.68 |
20.94 |
23.80 |
346.38 |
Auzu pārslu biezputra ar ievārījumu (1., 7.) |
150/30 |
6.37 |
4.83 |
62.03 |
317.09 |
Graužamburkāns |
100 |
0.90 |
0.20 |
10.00 |
45.40 |
Rudzu maize (7.) |
40 |
3.00 |
0.48 |
23.24 |
109.28 |
Kopā: |
25.95 |
26.45 |
119.07 |
818.15 |
|
Pēc normām: |
20-37 |
27-38 |
90-147 |
800-980 |
|
31. marts -piektdiena |
|||||
Vārīti kartupeļi |
200 |
3.99 |
0.20 |
29.48 |
135.67 |
Cūkgaļas kotlete (1., 3., 7.) |
80 |
6.94 |
20.54 |
4.48 |
230.52 |
Krējuma mērce (1., 7.) |
50 |
0.54 |
6.75 |
2.04 |
71.07 |
Burkānu salāti ar saulespuķu sēkliņām un skābu krējumu |
75 |
0.80 |
2.94 |
4.37 |
31.80 |
Saldās kukurūzas pārslas (1.) |
30 |
2.40 |
0.12 |
25.20 |
111.48 |
Piens (7.) |
75 |
2.25 |
1.13 |
3.60 |
33.53 |
Kopā: |
26.92 |
31.67 |
99.17 |
789.36 |
|
Pēc normām: |
20-37 |
27-38 |
90-147 |
800-980 |
Eiropas Parlamenta un Padomes regulas nr.1169/2011 2.pielikumā ir norādītas |
"Vielas vai produkti, kas izraisa alerģiju vai nepanesību" |
1. Labības pārtikas produkti, kas satur kviešu lipekli (t.i., kvieši, rudzi, mieži, auzas, speltas kvieši, triticum turgidum polonicum vai to hibridizēti celmi) un to produkti |
2. Vēžveidīgie un to produkti |
3. Olas un to produkti |
4. Zivis un to produkti |
5. Zemesrieksti un to produkti |
6. Sojas pupas un to produkti |
7. Piens un tā produkti (ieskaitot laktozi) |
8. Rieksti: mandeles (Amygdalud communis L.), lazdu rieksti (Corylus avellana), valrieksti (Juglans regia), Indijas rieksti (Anacardium occidentale), pekanrieksti (Carya illinoiesis (Wangenh.) K.Koch), Brazīlijas rieksti (Bertholletia exelca), pistāciju rieksti (Pistacia vera), makadāmijas rieksti un Queensland rieksti (Macadamia ternifolia) un to produkti |
9. Selerijas un to produkti |
10. Sinepes un to produkti |
11. Sezama sēklas un to produkti |
12. Sēra dioksīds un sulfīti, ja to koncentrācija pārsniedz 10 mg/kg vai 10 mg/l. |
13. Lupīna un tās produkti |
14. Gliemji un to produkti |