Ēdnīca

Drukāt
Izveidots Pirmdiena, 17 Oktobris 2011 11:10

Ēdināšanas pakalpojumus nodrošina SIA "KANTĪNE B"

 

Sakarā ar Covid-19 aicinām izmantot bezskaidras naudas norēķinu.

Par ēdināšanu iespējams norēķināties ar Internetbankas palīdzību, pārskaitot naudu uz sekojošu konta Nr.  SIA „Kantīne B”

Konta Nr. LV59HABA0001409049292

Reģistrācijas N r. LV 44102004917

Pakalpojuma sniedzēja kontā naudai ir jābūt trīs dienas iepriekš pirms pakalpojuma saņemšanas.(Piektdien līdz plkst. 12:00 jāieskaita nauda par pusdienām pirmdienā).

Maksājuma uzdevumā jānorāda – skolas nosaukums, bērna vārds, uzvārds, klase un periods, par kuru samaksāts.

Lūdzam informāciju aizpildīt korekti, pretējā gadījumā ieskaitīto naudu atskaitīsim maksātāja kontā!

 

Kafejnīcas darba laiks: 8:00 - 9:30 un 13:00 – 15:00

Pusdienu laiki

 

Sakarā ar distancēšanos skolotāju pusdienas no plkst. 12:30.

Aicinām skolotājus ievērot šos  laikus un palīdzēt nodrošināt kārtību.

 

Ēdamzālē var uzturēties 20 minūtes. Lūdzam iekļauties šajā laikā.

Zālē vienlaicīgi tiek klāts katrs 2. galds. Pavāru komanda strādā pie galda klāšanas un dezinfekcijas nākamajai  skolēnu plūsmai.

 

Pusdienu atteikumu slimības vai kādu citu iemeslu dēļ pieņemam tekošajā dienā līdz plkst. 9:00.

Sīkākā informācija un atteikumi pieejami pa tālruni 20262149 – Valmieras Pārgaujas sākumskolas ēdināšanas bloks.

 

Klašu kolektīvu atteikums ir jāatsaka 3 dienas iepriekš.

 

Bērni, kuriem ir vajadzīga īpaša diēta, lūdzam, iesniegt ārstu izziņu pie skolas ārsta.

 

Lūdzam pedagogus veikt pusdienu atteikumus plānotajos skolu pasākumos un informēt par izmaiņām stundu grafikos.

Lūdzam pievērst pastiprinātu uzmanību roku mazgāšanai un dezinfekcijai!

SIA “Kantīne B”

 

Sīkāka informācija un atteikumi pieejami pa tālruni 20262149 – Valmieras Pārgaujas sākumskolas ēdināšanas bloks

Bērni, kuriem ir vajadzīga īpaša diēta, lūdzam, iesniegt ārstu izziņu pie skolas ārsta.

 

Lūdzam pedagogus veikt pusdienu atteikumus plānotajos skolu pasākumos un informēt par izmaiņām stundu grafikos.

 

 ______________________________________________________________________________________


Launags 1., 2. klasei plkst. 14:00 - 0,70 eiro
Brīvpusdienas no 1.-6. klasei


 

Ēdienkarte no 26. oktobra līdz 30. oktobrim

 

26. oktobris - pirmdiena

 

Porcijas svars, g

Olbaltum- vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā vērtība (kcal)

Maltās gaļas mērce (1., 7.)

120

8,50

16,90

8,68

220,75

Vārīti griķi

250

15,00

3,93

73,93

391,03

Ķīnas kāpostu svaigu gurķu salāti ar lapiņu mix

75

2,22

7,22

2,85

85,22

Zemeņu krēms (7.)

30

0,96

1,45

10,19

57,71

Piens “Rasēns” (7.)

200

6,00

3,00

9,60

89,40

Kopā:

 

32,68

32,49

105,25

844,10

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

27. oktobris- otrdiena

 

Porcijas svars, g

Olbaltum- vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā vērtība (kcal)

Pupiņu zupa ar cūkgaļu, skābu krējumu un zaļumiem (7.)

300

25,44

25,02

59,85

566,34

Biezpiena sieriņš ar sulas ķīseli (1., 3., 7.)

45/100

7,54

7,06

32,51

223,74

Saldskābmaize  (1.)

40

2,14

0,42

14,32

69,62

Skolas auglis - ābols

100

0,40

0,80

9,80

48,00

Kopā:

 

35,52

33,30

116,48

907,70

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

28. oktobris - trešdiena

 

Porcijas svars, g

Olbaltum- vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā vērtība (kcal)

Plovs ar vistas gaļu (1.)

250

18,23

22,52

75,67

578,25

Vitamīnu mērce (7.)

30

0,77

5,69

0,12

54,77

Kāpostu-burkānu salāti ar zaļo mērcīti

75

1,18

2,69

4,04

45,08

Kakao krēms ar sulas ķīseli (7.)

50/100

0,89

3,07

42,34

200,56

Piens “Rasēns” (7.)

200

6,00

3,00

9,60

89,40

Kopā:

 

27,07

36,97

131,76

968,06

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

29. oktobris - ceturtdiena

 

Porcijas svars, g

Olbaltum- vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā vērtība (kcal)

Gulaša zupa ar kartupeļiem, skābo krējumu, zaļumiem (7.)

300

23,19

19,38

46,32

452,46

Mannā biezputra ar ievārījumu (1., 7.)

150/30

12,86

17,88

67,39

481,89

Saldskābmaize (1.)

40

2,14

0,42

14,32

69,62

Skolas auglis - ābols

100

0,40

0,80

9,80

48,00

Kopā:

 

38,59

38,48

137,83

1051,97

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

30. oktobris - piektdiena

 

Porcijas svars, g

Olbaltum- vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā vērtība (kcal)

Dārzāju sautējums

250

20,43

20,83

21,13

353,63

Mājas kotlete (1., 3., 7.)

60

5,21

15,40

3,36

172,89

Tomātu daiviņa

30

0,20

0,03

0,42

2,75

Piena ķīselis ar sulas ķīseli (7.)

100/100

4,25

1,87

52,43

243,62

Skolas auglis - ābols

100

0,40

0,80

9,80

48,00

Piens “Rasēns” (7.)

200

6,00

3,00

9,60

89,40

Kopā:

 

36,49

41,93

96,74

910,28

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

Launaga ēdienkarte

Nedēļas diena

Launags

Pirmdiena

26.10.2020.

Buljona-dārzāju zupa ar skābu krējumu 1/200

Vistas gaļas ruleti  20/5/20

Graužamburkāns 1/50

Otrdiena

27.10.2020.

Rūjienas salāti  1/100

Baltmaize ar sviestu 20/5

Sulas dzēriens 1/150

Trešdiena

28.10.2020.

Cepti kartupeļu stienīši 1/150

Biezpiens ar krējumu 1/50

Kefīrs 1/150

Ceturtdiena

29.10.2020.

Plānā pankūka 1/100

Mājas ievārījumu 1/30

Sulas dzēriens 1/200

Piektdiena

30.10.2020.

Frikadeļļu zupa ar skābu krējumu 1/200

Baltmaize ar sviestu 20/5



"Vielas vai produkti, kas izraisa alerģiju vai nepanesību"
Valmieras Pārgaujas sākumskolas ēdināšanas bloks 

1. Labības pārtikas produkti, kas satur kviešu lipekli (t.i., kvieši, rudzi, mieži, auzas, speltas kvieši, triticum turgidum polonicum vai to hibridizēti celmi) un to produkti

2. Vēžveidīgie un to produkti

4. Zivis un to produkti

5. Zemesrieksti un to produkti

6. Sojas pupas un to produkti

7. Piens un tā produkti (ieskaitot laktozi)

8. Rieksti: mandeles (Amygdalud communis L.), lazdu rieksti (Corylus avellana), valrieksti (Juglans regia), Indijas rieksti (Anacardium occidentale), pekanrieksti (Carya illinoiesis (Wangenh.) K.Koch), Brazīlijas rieksti (Bertholletia exelca), pistāciju rieksti (Pistacia vera), makadāmijas rieksti un Queensland rieksti (Macadamia ternifolia) un to produkti

9. Selerijas un to produkti

10. Sinepes un to produkti

11. Sezama sēklas un to produkti

12. Sēra dioksīds un sulfīti, ja to koncentrācija pārsniedz 10 mg/kg vai 10 mg/l.

13. Lupīna un tās produkti

14. Gliemji un to produkti



Autortiesības © 2020 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator