Valmieras Pārgaujas sākumskola kopā ar sadarbības skolām realizēja Erasmus + projektu “InNature-Inovācija skolās , kuras iedvesmojuši dabas risinājumi”

Drukāt
Izveidots Otrdiena, 01 Februāris 2022 08:32

Erasmus + projektā “InNature” partneri izstrādāja izglītojošu pasākumu kopumu aktivitātes skolotājiem, ko izmantot mācību procesā!

InNature projekta gaitā izstrādātie mācību materiāli  balstās uz secinājumiem. Projekta sākumā tika izstrādātais stratēģiskais plāns.

Tajā tika apkopoti vairāki resursi, ko skolotāji var  izmantot savā klasē, kā arī rokasgrāmatu. Partneri sāka definējot izpētāmos priekšmetus un aktivitāšu veidus. Pēc aktivitāšu izstrādes tika organizēts izmēģinājuma tests piecām  projektā iesaistītajām skolām, lai iegūtu viedokli par to, kā skolēni var veiksmīgāk apgūt biomīmikriju un nodrošināt izstrādāto resursu pielietojamību.

Katra skola izvēlējās vair;akas klases, kurās notika projekta aktivitātes. Vēlāk katra skola sagatavoja ziņojumu ar skolotāju atsauksmēm un secinājumiem, kuri tika izmantoti, lai veiktu uzlabojumus aktivitātēs.

Autortiesības © 2024 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator