Ūdens ceļojums (“Jorney through the water”)

Drukāt
Izveidots Pirmdiena, 12 Oktobris 2020 11:59

Valmieras pilsētai cauri vijas upe Gauja, bet mūsu galvaspilsētu Rīgu uz pusēm sadala upe Daugava. Mūsu valsts robežu apskalo Baltijas jūras līcis un Baltijas jūra.

Latvijā ir ļoti daudz skaistu upju un ezeru, un par tām Valmieras Pārgaujas sākumskolas 3.d klases skolēni šajā mācību gadā etwinning projekta ietvaros zīmēs, dziedās, stāstīs un rādīs citiem bērniem visā Eiropā.

 

Projekta laikā paredzētas vairākas aktivitātes. Kā viena no projekta pirmajām aktivitātēm ir  iepazīšanās ar interneta drošību un projekta pamatinformāciju par to, kāda ir projekta tēma, dalībnieki un plānotās aktivitātes. Pašlaik skolēni jau uzzīmējuši vai, izmantojot digitālos rīkus, radījuši šī projekta logo, no kuriem balsošanas rezultātā tiks izvēlēts pats atbilstošākais.

Vēl projekta laikā bērni  dziedās dzimtajā valodā dziesmas, kurā minēta jūra, upe vai ezers, pētīs teikas un pasakas par ūdenstilpju rašanos, prezentēs angļu valodā savas dzimtās vietas skaistākās vietas pie ūdens, veidos mākslas darbu galeriju saistībā ar ūdens tēmu.

Autortiesības © 2024 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator