Valmieras Pārgaujas sākumskolas audzēkņiem augstas vietas Lucavsalas čempionātā

Drukāt
Izveidots Pirmdiena, 22 Augusts 2016 19:24

FOTO: Kaspars Pakers

  23.jūlijā, Rīgā, Latvijas airēšanas slaloma apvienību jaunieši startēja Bērnu un jaunatnes sporta skolas "Rīdzene" airēšanas slaloma sacensībās "Lucavsalas čempionāts". Vidzemes sporta asociācijas juniori 8 reizes kāpa uz goda pjedestāla un ieguva arī divas 4.vietas.

 

  Apzinīgs un centīgs darbs treniņos Kaspara Pakera un Toma Karlivāna vadībā ar augstām vietām vainagojās U12 vecuma grupas jauniešiem. K1 laivu klasē zēniem 2.vietu izcīnīja Ralfs Baldiņš, 3.vietu - Ralfs Jurjānis, 4.vietu - Rendijs Ludvigsons. Savukārt K1 laivu klasē meitenēm uz goda pjedestāla 3.pakāpiena tika sumināta Ērika Kalniņa, bet vienlaicīgi sāpīgajā un cerīgajā 4.vietā ierindojās Veronika Prusakova. Jāpiebilst, ka Lucavsalas čempionāts bija minēto piecu Valmieras Pārgaujas sākumskolas izglītojamo pirmās sacensības.

  Nākamās sacensības airēšanas slalomā jau pavisam drīz un Valmierā: 6.augusts, Kazu krāces - Alda Kļaviņa Piemiņas kauss, 13.augusts, Dzirnavu ezeriņš - Valmieras pilsētas svētku sacensības paralēlajā airēšanas slalomā "Valmiera viļņo" un 14.augusts, Kazu krāces - Latvijas Jaunatnes čempionāts.

Informācija: 

Airēšanas slaloma apvienības

Preses dienests

Autortiesības © 2024 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator