Bērnu žurija 2023

Drukāt

Bērnu žūrija 2023

Bērnu žūrija 2023

Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) lasīšanas veicināšanas programma "Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija 2023" noslēgusies! Lielie lasīšanas svētki notiks LNB Ziedoņa zālē 2024. gada 23. martā.

Lasītājiem, kuri darbojas žūrijā, bija jāizlasa vismaz piecas grāmatas no Bērnu, jauniešu un vecāku žūrijas 2023. gada kolekcijas un jāaizpilda elektroniska novērtēšanas anketa, kurā par visvairāk iepatikušos grāmatu jāuzraksta savas domas.

Liels gandarījums, ka uz LASĪTPRIEKA  godināšanu Valmieras  bērnu bibliotēkā tika aicināti čaklākie Valmieras Pārgaujas sākumskolas eksperti . Īpašs prieks par  3.a klases kolektīvu, kur Bērnu , jauniešu un vecāku žūrijas grāmatas izlasīja viss 3.a klases kolektīvs. Paldies par ieguldīto darbu  klases audzinātājai D. Allikai un bērnu vecākiem!  Pateicība arī  3.c,  3.d un 3.e klases skolēniem, kuri iesaistījās grāmatu lasīšanā.  Kopā  mūsu skolu pārstāvēja  31 skolēns. Paldies skolotājām  par ieguldīto darbu!

Bērni bija ļoti iepriecināti par saņemtajām balvām un specbalvām no Valmieras integrētās bibliotēkas bērnu apkalpošanas nodaļas.

Skolas bibliotekāre Vineta Olehno

Autortiesības © 2024 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator