Priecājamies par Katrīnas Dzērves - Tāludas veiksmi zīmējumu konkursā “Manas sapņu brilles”!

Drukāt
Izveidots Ceturtdiena, 18 Aprīlis 2019 08:23

  Ar pirmajiem saules stariem, vizuālās mākslas telpās sākās pavasarīga kņada un viens no galvenajiem jautājumiem bija – kādas var izskatīties manas sapņu brilles. Jo tieši martā 4. - 6. klašu skolēni uzzināja par  OPTIO OPTIKA izsludināto zīmēšanas konkursu “Manas sapņu brilles”.  Konkursa mērķis – pievērst īpašu uzmanību bērnu un jauniešu redzes aprūpei Latvijā, kā arī veicināt bērnos pozitīvas asociācijas ar brillēm un attīstīt tajos radošumu.

Skolēnam radošajā darbā bija jāattēlo savs redzējums par to, kādas varētu izskatīties viņa sapņu brilles. Kopumā Optio Optika saņēma vairāk kā 400 brīnišķīgus zīmējumus no bērniem visā Latvijā un starp 10 labākajiem ir mūsu skolas 4.c klases audzēknes KATRĪNAS DZĒRVES - TĀLUDAS radošais darbs.

 Paldies katram skolēnam, kas mēģināja izsapņot savas brilles, bet LIELS PALDIES: Samantai Klaucānei 4.a, Zanei Rēzijai Rudzītei 4.a, Elīzai Zaķei 4.a, Martai Seleckai 4.b, Emīlam Strazdiņam 4.b, Lindai Ūdrei 4.b, Rūdim Zariņam 4.b, Viktorijai Beidamirovai 4.c, Enijai Podniecei 4.c, Rinaldam Zelčam 4.e, Adrianai Avotiņai 5.d un Valērijai Stivreniecei no 6.a klases. 

Materiālu sagatavoja vizuālās mākslas skolotāja Ilona Mežinska

Autortiesības © 2024 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator