Mācību gada noslēgumā

Drukāt

 

   Esam priecīgi un gandarīti par katra skolēna mācību sasniegumiem! Īpaši jāatzīmē 263 Valmieras Pārgaujas sākumskolas skolēni, kuri par ļoti apzinīgu mācību darbu 2014./2015. mācību gadā saņēmuši Atzinības rakstu. Prieks par 60 4.-6. klašu skolēniem, kuri ieguvuši „Pavasara balvu 2015”. Atzinīgi vārdi sakāmi arī    60 skolēniem, kuri ieguvuši balvu „Sporta laureāts 2015”.

 

   Liels paldies Valmieras pilsētas pašvaldībai, kura 2 reizes mācību gadā – Ziemassvētkos un mācību gadu beidzot rod iespēju  apbalvot skolēnus ar naudas balvām- apbalvojumu „Par teicamām sekmēm mācību darbā”. No Valmieras Pārgaujas sākumskolas 2014./2015. mācību gada 2. pusgadā šo apbalvojumu ieguvuši 27 skolēni no 5. un 6. klasēm. Apsveicam visus apbalvojumu ieguvējus!

   Lepojamies arī par skolēnu sasniegumiem olimpiādēs! Pilsētas apbalvošanas pasākumā Valmieras Drāmas teātrī piedalījās 6 skolas audzēkņi, kuri guvuši augstus rezultātus olimpiādēs -  Anna Šakena par dalību valsts mūzikas olimpiādē, Dāvis Krasts par 1. vietu pilsētas un novadu olimpiādē un 2. vietu valsts atklātajā matemātikas olimpiādē, Rolands Brēža par atzinību valsts atklātajā matemātikas olimpiādē, Emīlija Anna Suta – par 1. vietu pilsētas un novadu latviešu valodas olimpiādē, Nora Krūzenberga -par 1. vietu pilsētas un novadu latviešu valodas olimpiādē un 3. vietu Vidzemes reģiona latviešu valodas olimpiādē, Anete Everte – par 2.vietu  Vidzemes reģiona latviešu valodas olimpiādē.

   Prieks, ka skolēni iecienījuši matemātiku, piedaloties valsts atklātajā matemātikas olimpiādē un iegūstot attiecīgi 2. vietu un atzinību, konkursā „Tik vai…Cik?” , kurā atzinību ieguva 4. klases skolnieks Ralfs Jurjānis, konkursā „Hei, matemātiķi”, kurā 3. klašu grupā 3. vietu izcīnīja Ralfs Klodžs, Anete Everte, Jānis Plūme, 4. klašu grupā 1. vietā – Ralfs Jurjānis, 2. vietā _ Unda Barisa, bet atzinība Markusam Spricim. Savukārt Draudzīgā aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāzijas organizētajā matemātikas konkursā  5. klašu grupā 2. vietu ieguva Dāvis Krasts, 3. vietu – Rolands Brēža.

   Valmieras Pārgaujas sākumskolas vadība un kolektīvs ir gandarīti, ka spējam savos skolēnos attīstīt viņu talantus, radīt interesi par zinībām. Lepojamies ar mūsu skolēnu sasniegumiem! Paldies visiem skolotājiem par ieguldīto darbu savu skolēnu talantu attīstīšanā un bagātināšanā! Vislielākā pateicība arī skolēnu vecākiem! Tikai kopīga sadarbība veido mūsu bērnus par zinošiem, radošiem un veiksmīgiem cilvēkiem.

Skolas direktora vietnieces izglītības jomā

Velga Krieva

2015. gada 27.maijā.

Autortiesības © 2024 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator